Det händer mycket nu! Köper hus & flyttar utomlands VLOGG

Buying Real Estate
Det händer mycket nu! Familjen har köpt ett hus i Sverige men ska flytta utomlands. Vloggen börjar med att Alma, Laura, mamma Joanna och pappa Axel går till mäklaren för att lägga handpenning på en fastighet där vi vunnit budgivningen. Alma och Harry går Jump school på Jumpyard i Nacka Forum och vi tar med kusin Dagmar dit för att hoppa studsmatta innan lektionen. Vi äter middag på McDonalds och pratar om vår stundande flytt, vi avslöjar att familjen är på väg till Portugal där Alma och Harry fått platser på svenska skolan. När Harry är på kör åker föräldrarna och döttrarna ut till fastigheten och kollar huset, tomten och poolen. Vi har stora planer för stället, just nu är det en oslipad diamant. Vi vill riva huset och bygga nytt, vi föll för stället då det är sjönära. Flera har frågat om man kommer att kunna följa vårt husbygge och svaret är; ja självklart. Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna och glöm inte att trycka tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

The Swedish Family webbshop: https://www.theswedishfamily.net

The Swedish Family Instagram: https://www.instagram.com/the_swedish_family

KRAAAAM
_____

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillasyster Laura är en lugn bebis, lillebror Harry 6 år är ett busfrö, storasyster Alma är 9 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Baby sister Laura, Little brother Harry 6, big sister Alma is 9. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.

Products You May Like

Articles You May Like

The Federal Reserve is likely to hike interest rates again. What that means for you
Mansion built on 60-foot-high stilts lists for first time in 20 years
Housing Market and The Economic Recession: A Look into 2023 Real Estate
Buyers are Liars and Seller are Too Timeless Real Estate Wisdom #shorts #realestate #freedommentor
Hack Strategy to Flip Houses Using A Self Directed IRA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *